Имате мисия да увеличите въздействието си. YouTube може да помогне.
Присъединете се към нас
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

Нека вършим повече добри дела заедно.

От самото начало вярваме, че разказването на истории чрез видеоклипове има силата да въздейства. То ни помага да се чувстваме тясно свързани с каузата и да предприемаме действия по отношение на проблеми, след като сме получили достатъчно информация. В YouTube можете да откриете аудитория, да се присъедините към общност, да оказвате въздействие – както в мрежата, така и извън нея. Това е платформата за хора и организации, които са ангажирани с положителната социална промяна.

Достигнете до глобална аудитория.

Достигнете до глобална аудитория.

1,5 милиарда души използват YouTube всеки месец. Това се равнява на един от всеки петима души по света. Разширете обхвата на каузата си, като разкажете за нея на най-голямата аудитория от зрители в света.

Стимулирайте съпричастност.

Стимулирайте съпричастност.

Разказвайки истории чрез видеоклипове в YouTube, създавате съпричастност към каузата си – първата важна стъпка, с която да подтикнете хората от общността си да предприемат действия.

Ангажирайте нови поддръжници.

Ангажирайте нови поддръжници.

Независимо дали имате нужда от помощ за набиране на средства, или да разкажете на другите за инициативата си, YouTube предоставя мощни инструменти и ресурси, чрез които да включите следващото поколение поддръжници в мисията си.

Научете повече

Вижте силата на социалното въздействие.

Разгледайте видеоклиповете

Започнете да увеличавате въздействието си още днес.

Получете достъп до мощни инструменти, които помагат за популяризиране на посланието ви, и се учете от социални новатори, използващи силата на видеоклиповете в YouTube за по-голямо въздействие.

Присъединете се

Абонирайте се за канала ни, за да разберете как създателите с влияние използват YouTube.