Образовани момичета – силна нация.

Само едно от 100 момичета, посещаващи училище в Индия, завършват средното си образование.1 Образованието на младите жени е най-голямата инвестиция, която държавата може да направи за бъдещето си. Обединяваме усилия със създатели в YouTube, за да повишим информираността относно този проблем.

Станете застъпник, като подкрепите тези организации.

УНИЦЕФ

УНИЦЕФ работи в някои от най-необлагодетелстваните райони в света, като цели да обхване децата в най-неравностойно положение, за да спаси живота им, да защити правата им и и да им помогне да реализират потенциала си.

Работим в 190 държави и територии, ежедневно и с всяко дете, за да изградим един по-добър свят за всички.

И никога не се отказваме.

Направете дарение и научете повече
Girl Effect

Ние сме творческа организация с нестопанска цел, която дава възможност на момичета да променят живота си. Организацията ни е създадена от Nike Foundation и включва специалисти в областта на развитието на марката, както и медийното, технологичното и международното развитие. Това е уникална комбинация от умения, чрез които решаваме глобални проблеми чрез различни подходи.

Работим с маргинализирани и уязвими момичета по цял свят. Творим за младите хора по интерактивен и интересен за тях начин, като за целта използваме мултимедийни и мобилни технологии от ежедневието им – от приложения за изграждане на умения до драматични телевизионни филми през поредици по жизненоважни проблеми до списания, писани от момичета.

Направете дарение и научете повече
Malala Fund

Malala Fund работи за създаването на свят, в който всички момичета могат да учат и ръководят без страх.

Направете дарение и научете повече
Video Volunteers

Организацията Video Volunteers (VV) работи за създаването на алтернативна медийна среда, в която хиляди хора от бедни квартали и села по цял свят създават висококачествено видеосъдържание, което повишава информираността на общностите и им предоставя възможност за предприемане на действие.

Създаваме модели на устойчиви местни медии и разработваме програми за обучение, които развиват журналистиката, критичното мислене и творческите умения у общностите, за да поддържат тези медии.

Направете дарение и научете повече

Абонирайте се за канала ни, за да разберете как създателите с влияние използват YouTube.