Educa una nena. Apodera tot un país.

Només una de cada 100 nenes matriculades a les escoles de l'Índia acaba l'educació secundària.1 La millor inversió de futur que pot fer el país és garantir-ne l'educació. Estem col·laborant amb creadors de YouTube per sensibilitzar la gent en relació amb aquest tema.

Contribueix a la causa donant suport a aquestes organitzacions.

unicef

UNICEF treballa en alguns dels llocs més difícils del món per arribar als infants més desafavorits del planeta. Per salvar-los la vida. Per defensar-ne els drets. Per ajudar-los a assolir el seu màxim potencial.

Treballem a 190 països i territoris i ho fem per cada nen, a cada racó del món i cada dia amb l'objectiu de construir un món millor per a tothom.

I mai no ens rendim.

Fes una donació i obtén més informació
Girl Effect

Som una organització creativa sense ànim de lucre impulsada per la Nike Foundation. La nostra finalitat és apoderar les noies per canviar les seves vides. Som experts en mitjans, tecnologia, marca i desenvolupament internacional: una combinació d'habilitats única que utilitzem per resoldre problemes globals d'una manera diferent.

Treballem en llocs de tot el món on les noies són vulnerables i pateixen marginació. Les nostres creacions estan pensades per captivar els joves i perquè hi interaccionin. Els arriben a través dels mitjans i la tecnologia mòbil que utilitzen cada dia: des d'aplicacions per desenvolupar habilitats fins a sèries de televisió que tracten qüestions vitals o revistes escrites per noies.

Fes una donació i obtén més informació
Malala Fund

Malala Fund treballa per un món en què totes les noies puguin formar-se i esdevenir referents sense tenir por.

Fes una donació i obtén més informació
Video Volunteers

Video Volunteers (VV) treballa per crear un panorama de mitjans alternatiu en què milers de persones de suburbis i pobles d'arreu del món produeixen contingut de vídeo d'alta qualitat amb l'objectiu de sensibilitzar les comunitats i apoderar-les per passar a l'acció.

Creem models de mitjans sostenibles de propietat local i ideem programes de formació que permeten a les comunitats adquirir coneixements periodístics, pensament crític i habilitats creatives per poder gestionar-los.

Fes una donació i obtén més informació

Per saber com fan servir YouTube els creadors que generen més impacte, subscriu-te al nostre canal.