Du har en mission om at skabe forandringer. YouTube kan hjælpe.
Kom og vær med
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

Lad os sammen gøre mere.

Lige fra begyndelsen har vi troet på effekten af storytelling i videoform som en måde at skabe forandring på. Det kan få os til at føle samhørighed med en sag og give os mere viden om de emner, vi går op i, så vi kan gøre noget aktivt. På YouTube kan du finde en målgruppe, blive en del af et fællesskab og få gennemslagskraft, både online og offline. Mennesker og organisationer, der er dedikerede til at skabe positive sociale forandringer, kan føle sig hjemme her.

Nå ud til en global målgruppe.

Nå ud til en global målgruppe.

1,5 milliarder mennesker besøger YouTube hver eneste måned. Det svarer til én ud af fem personer i hele verden. Udbred din sag ved at fortælle om den til verdens største publikum.

Skab empati.

Skab empati.

Storytelling i videoform på YouTube skaber forståelse for din sag. Det er det første vigtige skridt mod at få folk i dit fællesskab til at handle.

Engager nye tilhængere.

Engager nye tilhængere.

Uanset om du har brug for hjælp til at indsamle penge eller sprede et budskab, har YouTube effektive værktøjer og ressourcer, der kan få den næste generation af tilhængere til at involvere sig i din sag.

Få flere oplysninger

Se social indflydelse i praksis.

Se videoer

Bliv en indflydelsesrig skaber i dag

Find effektive værktøjer, der bidrager til at sprede dit budskab, og tag ved lære af andre sociale innovatorer, der bruger YouTube-videoer til at skabe forandring.

Vær med

Abonnér på vores kanal for at se, hvordan youtubere med indflydelse bruger YouTube.