Giv en pige en uddannelse. Styrk en hel nation.

Kun 1 ud af 100 af de piger i Indien, der går i skole, færdiggør gymnasiet.1 Uddannelse af piger er den mest effektive investering, Indien kan gøre i fremtiden. Vi samarbejder med YouTube-skabere for at skabe opmærksomhed om problemet.

Bak op ved at støtte disse organisationer.

unicef

UNICEF arbejder i nogle af verdens hårdeste områder for at nå ud til verdens mest udsatte børn. For at redde deres liv. For at forsvare deres rettigheder. For at hjælpe dem med at realisere deres fulde potentiale.

I 190 lande og områder arbejder vi for at skabe en bedre verden for alle børn – overalt og hver eneste dag.

Og vi giver aldrig op.

Donér, og få flere oplysninger
Girl Effect

Vi er en kreativ, almennyttig organisation, der opfordrer piger til at ændre deres liv. Vi blev startet af Nike Foundation og er eksperter i medier, tech, branding og international udvikling – en unik blanding af kompetencer, som vi bruger til at løse globale problemer på en anderledes måde.

Vi arbejder over hele verden på steder, hvor piger er marginaliserede og udsatte. Vi skaber indhold, der appellerer til unge, og som de kan interagere med. Alt sammen gennem de medier og mobilteknologier, som de bruger hver eneste dag – fra kompetenceopbyggende apps til tv-serier, der afdækker vigtige emner, og magasiner skrevet af piger.

Donér, og få flere oplysninger
Malala Fund

Malala Fund arbejder for en verden, hvor alle piger kan uddanne sig og føre an uden frygt.

Donér, og få flere oplysninger
Video Volunteers

Video Volunteers (VV) arbejder på at skabe et alternativt medielandskab, hvor tusindvis af mennesker, der lever i slum eller små landsbyer over hele verden, producerer videoindhold af høj kvalitet for at skabe opmærksomhed om områderne og opfordre til handling.

Vi skaber modeller for bæredygtige, lokalt ejede medier og udtænker uddannelsesprogrammer, der giver lokalsamfundene den journalistik, kritiske tænkning og kreativitet, der skal til for at føre dem ud i livet.

Donér, og få flere oplysninger

Abonnér på vores kanal for at se, hvordan youtubere med indflydelse bruger YouTube.