Brug YouTube til at fremme din sag

Se, hvordan YouTube gør en forskel.

Tal til den næste generation.

I USA når YouTube ud til flere personer i alderen 18-34 år end samtlige kabel-tv-kanaler. Vi er beærede over at være det sted, hvor verdens mest indflydelsesrige målgruppe lærer, griner og bliver inspireret hver eneste dag.

Få adgang til mere end en milliard aktive brugere.

Næsten en tredjedel af alle på internettet bruger YouTube aktivt. Det betyder, at 1,5 milliarder mennesker, som logger ind hver måned, kan se din historie og engagere sig i din mission. Vi er stolte over virkelig at være verdensomspændende. YouTube har lokale versioner i mere end 90 lande og på i alt 76 forskellige sprog.

Kom igennem med dit budskab.

YouTube er det sted, hvor folk bruger mest tid på videoer hver dag. Vores seere bruger hver dag i gennemsnit over en time på at se YouTube på mobilenheder alene. Kommuniker dit budskab om social forandring på et helt nyt niveau.

Inspirer til handling.

Video er et kraftfuldt værktøj, som kan engagere og motivere seerne. Vi hjælper dig med at blive en mere effektiv historiefortæller med socialt engagement ved at tilbyde enkle lektioner i, hvordan du producerer videoer, som taler til din målgruppes følelser og inspirerer dem til handling.

Vores værdier

Ytringsfrihed

Vi mener, at personer bør kunne tale frit, dele holdninger og skabe åben dialog, og at kreativ frihed fører nye stemmer, formater og muligheder med sig.

Informationsfrihed

Vi mener, at alle skal have nem og åben adgang til oplysninger, og at videoer er en central styrke i undervisning, til udvikling af forståelse og til dokumentation af store og små begivenheder i hele verden.

Lige muligheder

Vi mener, at alle skal have mulighed for at blive opdaget, opbygge en virksomhed og få succes på egne vilkår, og at det er personer og ikke smagsdommere, der afgør, hvad der er populært.

Frie fællesskaber

Vi mener, at alle skal have mulighed for finde støtte i fællesskaber, nedbryde barrierer, krydse grænser og mødes om fælles interesser og lidenskaber.

Mød vores samarbejdspartnere

Initiativer for socialt engagement

Partnere

Abonnér på vores kanal for at se, hvordan youtubere med indflydelse bruger YouTube.