Έχετε βάλει σκοπό της ζωής σας να προωθήσετε την κοινωνική αλλαγή. Το YouTube μπορεί να βοηθήσει.
Ελάτε μαζί μας
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

Ας κάνουμε περισσότερο καλό μαζί.

Από την αρχή, πιστέψαμε ότι η δύναμη της αφήγησης μέσω βίντεο κάνει τη διαφορά. Μας βοηθάει να νιώσουμε έντονα συνδεδεμένοι με έναν σκοπό και εξοπλισμένοι με γνώσεις για να λάβουμε δράση για θέματα που μας απασχολούν. Το YouTube είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε κοινό, να προσελκύσετε μια κοινότητα και να επηρεάσετε τον κόσμο, στο διαδίκτυο και εκτός. Ο κόσμος και οι οργανισμοί που έχουν δεσμευτεί να παρέχουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, ανήκουν εδώ.

Προσελκύστε κοινό παγκοσμίως

Προσελκύστε κοινό παγκοσμίως

1,5 δισεκατομμύριο άνθρωποι επισκέπτονται το YouTube κάθε μήνα. Αυτό ισοδυναμεί με το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Για να ενισχύσετε τον σκοπό σας, μεταδώστε τον σε μεγαλύτερο κοινό θεατών στον κόσμο.

Καλλιεργήστε την ενσυναίσθηση.

Καλλιεργήστε την ενσυναίσθηση.

Παρουσιάστε την ιστορία σας στο YouTube, βοηθήστε τον κόσμο να ταυτιστεί με τον σκοπό σας και κάντε το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να παρακινήσετε τη δράση της κοινότητάς σας.

Προσελκύστε νέους υποστηρικτές.

Προσελκύστε νέους υποστηρικτές.

Είτε χρειάζεστε βοήθεια για να συγκεντρώσετε χρήματα είτε για να διαδώσετε τα νέα, το YouTube σάς παρέχει ισχυρά εργαλεία και πόρους, ώστε να προσελκύσετε την επόμενη γενιά υποστηρικτών στην αποστολή σας.

Μάθετε περισσότερα

Παρακολουθήστε τον κοινωνικό αντίκτυπο στην πράξη.

Αναζήτηση βίντεο

Γίνετε σήμερα ένας δημιουργός κοινωνικών θεμάτων.

Αποκτήστε πρόσβαση σε πανίσχυρα εργαλεία που ενισχύουν το μήνυμά σας και ενημερωθείτε από άλλους δημιουργούς που προωθούν την κοινωνική αλλαγή μέσω της δύναμης των βίντεο YouTube για να δημιουργήσετε μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Συμμετοχή

Για να δείτε πώς χρησιμοποιούν το YouTube οι δημιουργοί που έχουν αντίκτυπο, εγγραφείτε στο κανάλι μας.