Δώστε εκπαίδευση σε ένα κορίτσι. Δώστε δύναμη σε ένα έθνος.

Μόνο ένα στα 100 κορίτσια που εγγράφονται στο σχολείο στην Ινδία ολοκληρώνουν την 12η τάξη.1 Η εκπαίδευση των κοριτσιών είναι η πιο ισχυρή επένδυση που μπορεί να κάνει η Ινδία για το μέλλον της. Μαζί με τους δημιουργούς του YouTube προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για αυτό το θέμα.

Γίνετε υποστηρικτές μέσα από αυτές τις οργανώσεις.

unicef

Η UNICEF δραστηριοποιείται σε μερικά μέρη του κόσμου με τις πιο δυσμενείς συνθήκες διαβίωσης, προκειμένου να έρθει κοντά σε παιδιά που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Για να τα σώσει. Για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους. Για να τα βοηθήσει να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους με τις δικές τους δυνάμεις.

Σε 190 χώρες και περιοχές, προσπαθούμε σκληρά για κάθε παιδί, παντού και κάθε μέρα, για να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους.

Και πότε δεν το βάζουμε κάτω.

Κάντε δωρεά και μάθετε περισσότερα
Girl Effect

Είμαστε ένας δημιουργικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενθαρρύνει τα κορίτσια να αλλάξουν τις ζωές τους. Ξεκινώντας από το Nike Foundation, έχουμε εξειδικευτεί στα πολυμέσα, στις τεχνολογίες, στις επωνυμίες και τη διεθνή ανάπτυξη: χρησιμοποιούμε έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων για να επιλύσουμε παγκόσμια προβλήματα με διαφορετικό τρόπο.

Δραστηριοποιούμαστε σε όλο τον κόσμο, σε μέρη όπου τα κορίτσια είναι περιθωριοποιημένα και ευάλωτα. Δημιουργούμε περιεχόμενο για νέους ανθρώπους με τρόπο που να το αγαπούν και αλληλεπιδρούν μαζί του. Και όλο αυτό το περιεχόμενο προβάλλεται μέσω των πολυμέσων και της κινητής τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε καθημερινά – από εφαρμογές για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μέχρι τηλεοπτικές δραματικές σειρές που μελετούν σημαντικά θέματα και περιοδικά που γράφονται από κορίτσια.

Κάντε δωρεά και μάθετε περισσότερα
Malala Fund

Το Malala Fund δραστηριοποιείται για έναν κόσμο όπου όλα τα κορίτσια θα μπορούν να διδάσκονται και να ηγούνται χωρίς φόβο.

Κάντε δωρεά και μάθετε περισσότερα
Video Volunteers

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Video Volunteers (VV) δραστηριοποιείται για τη δημιουργία ενός διαφορετικού τοπίου πολυμέσων, όπου χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο, που ζουν σε παραγκουπόλεις και χωριά, δημιουργούν βίντεο υψηλής ποιότητας για να ευαισθητοποιήσουν τις κοινωνίες και να ενθαρρύνουν τη δράση.

Δημιουργούμε μοντέλα βιώσιμων, τοπικών μέσων και αναπτύσσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουν στις κοινότητες τη δημοσιογραφία, την κριτική σκέψη και τις δημιουργικές δεξιότητες.

Κάντε δωρεά και μάθετε περισσότερα

Για να δείτε πώς χρησιμοποιούν το YouTube οι δημιουργοί που έχουν αντίκτυπο, εγγραφείτε στο κανάλι μας.