Θέλετε να δημιουργήσετε μεγαλύτερο αντίκτυπο; Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Μάθετε από μερικούς από τους καλύτερους αφηγητές στο YouTube με διαδικτυακούς κύκλους μαθημάτων ειδικά προσαρμοσμένους για τους πρωτοπόρους υλικού με κοινωνικό αντίκτυπο, από τους φίλους μας στο YouTube Creator Academy.

5 θεμελιώδεις αρχές για να μεγιστοποιήσετε τον κοινωνικό σας αντίκτυπο στο YouTube

Διευκόλυνση κοινής χρήσης

Διευκολύνετε το κοινό σας να διαδώσει τα βίντεό σας, διευρύνοντας το δίκτυο των υποστηρικτών σας. Προσπαθήστε να αφηγηθείτε την ιστορία σας με όσο το δυνατόν πιο φιλικό και προσβάσιμο τρόπο για να έρθετε πιο κοντά στο κοινό σας. Κάντε το περιεχόμενό σας περισσότερο επίκαιρο συμπεριλαμβάνοντας στην ιστορία σας κάποιο δημοφιλές θέμα συζήτησης. Επίσης, αν η ιστορία σας έχει πρακτική αξία, το περιεχόμενό σας θα γίνει πιο χρήσιμο, άρα και ενδιαφέρον.

Δυνατότητα ανακάλυψης

Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να εμφανιστεί το βίντεό σας στα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης. Δημιουργήστε την ιστορία σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναφέρεται σε δημοφιλή θέματα και να περιλαμβάνει διαχρονικό περιεχόμενο, όπως βίντεο με οδηγίες και οδηγούς εκμάθησης. Με αυτόν τον τρόπο, όταν τα δημοφιλή θέματα δημιουργούν αυξημένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο, το βίντεό σας μπορεί να βρεθεί στα "σχετικά βίντεο".

Συνέπεια

Είναι πολύ πιο εύκολο για τους θεατές που λατρεύουν το περιεχόμενό σας να συνεχίσουν να προωθούν τον σκοπό σας, αν δημοσιεύετε βίντεο συχνά και τακτικά. Αν τα βίντεό σας έχουν σταθερή μορφή, συναφή θέματα ή/και παρεμφερή χαρακτήρα, θα μπορέσετε να αποκτήσετε μια πιστή βάση εγγεγραμμένων που θα επιστρέφει αναζητώντας περισσότερους τρόπους να στηρίξει την αποστολή σας.

Κοινότητα

Ξεκινήστε διάλογο με μια κοινότητα θεατών. Στα βίντεό σας, μιλήστε απευθείας στους θεατές και κάντε τους ερωτήσεις. Για παράδειγμα, ζητήστε τους να σας απαντήσουν στα σχόλια αναφέροντας τις ιδέες ή τις εμπειρίες τους και χρησιμοποιήστε αυτές τις απαντήσεις στα μελλοντικά σας βίντεο.

Διάρκεια στο χρόνο

Διατηρήστε την προσοχή του κοινού σας δημιουργώντας μια σειρά βίντεο με κοινά στοιχεία που θα μπορείτε να επαναλαμβάνετε εύκολα. Τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά βίντεο μπορούν να φέρουν περισσότερη επισκεψιμότητα στο κανάλι σας, αλλά είναι καλό να δημιουργήσετε και άλλα βίντεο, λιγότερο απαιτητικά στη δημιουργία τους, τα οποία θα πλαισιώνουν τις μεγαλύτερες παραγωγές σας και θα διατηρούν το ενδιαφέρον του κοινού.

poster-most-shocking-second-a-day-video.jpg
poster-sochi-2014.jpg
poster-greenwash.jpg
poster-african-men.jpg
poster-leeza.jpg

Μαθήματα για τον κοινωνικό αντίκτυπο από το YouTube Creator Academy

Άλλα εργαλεία και πόροι

YouTube Δωρεές

Με τα ενσωματωμένα εργαλεία εράνου, οι θεατές σας μπορούν να κάνουν δωρεές στον οργανισμό σας ή για έναν σκοπό απευθείας από το βίντεό σας στο YouTube.

Διαδραστικά βίντεο

Κατευθύνετε τους θεατές σας προς τις εξωτερικές σελίδες προορισμού καμπάνιας με ειδικές κάρτες Link Anywhere που σας επιτρέπουν τη σύνδεση με οποιοδήποτε URL.

Πρόσβαση στα YouTube Space

Μάθετε πώς να συνδέεστε με δημιουργούς, να δημιουργείτε αξέχαστες εμπειρίες και να αξιοποιείτε τα εργαλεία και την τεχνολογία παραγωγής βίντεο που διαθέτουμε σε οποιοδήποτε από τα δέκα στούντιο δημιουργών YouTube σε όλο τον κόσμο. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί.

Εργαλεία Google για ΜΚΟ

Επωφεληθείτε από πανίσχυρα εργαλεία, όπως το G Suite για ΜΚΟ, το Google Ad Grants και άλλα.

Για να δείτε πώς χρησιμοποιούν το YouTube οι δημιουργοί που έχουν αντίκτυπο, εγγραφείτε στο κανάλι μας.