Αξιοποιήστε τη δύναμη του YouTube για να ενισχύσετε τον σκοπό σας.

Δείτε πώς το YouTube κάνει τη διαφορά.

Μιλήστε στην επόμενη γενιά.

Το YouTube προσεγγίζει περισσότερα άτομα ηλικίας 18-34 ετών από οποιοδήποτε δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης στις ΗΠΑ. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να είμαστε το μέσο που επιλέγει το πιο δραστήριο κοινό του κόσμου για να μάθει, να διασκεδάσει και να εμπνευστεί καθημερινά.

Αποκτήστε πρόσβαση σε πάνω από ένα δις ενεργούς χρήστες.

Σχεδόν το ένα τρίτο όλων των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν ενεργά το YouTube. Αυτό σημαίνει ότι η ιστορία σας μπορεί να προβληθεί από 1,5 δισεκατομμύριο άτομα που συνδέονται κάθε μήνα στην υπηρεσία, άτομα που μπορούν εν δυνάμει να συμβάλουν στην αποστολή σας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε πραγματικά παγκόσμιοι: Το YouTube είναι διαθέσιμο με τοπικές εκδόσεις σε περισσότερες από 90 χώρες, σε συνολικά 76 διαφορετικές γλώσσες.

Αφήστε το στίγμα σας με το μήνυμά σας.

Το YouTube είναι το μέσο με τις περισσότερες προβολές βίντεο καθημερινά. Κατά μέσο όρο, οι θεατές μας αφιερώνουν πάνω από μία ώρα την ημέρα παρακολουθώντας περιεχόμενο στο YouTube μόνο από κινητές συσκευές. Μεταδώστε το μήνυμα της κοινωνικής αλλαγής σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Παρακινήστε σε δράση.

Το βίντεο είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο να συνδεθείτε και να παρακινήσετε τους θεατές. Σας βοηθάμε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί αφηγητές με κοινωνικό αντίκτυπο προσφέροντας μια σειρά από κατανοητά μαθήματα για το πώς να δημιουργήσετε βίντεο που επηρεάζουν συναισθηματικά το κοινό σας και το παρακινούν σε δράση.

Οι αξίες μας

Ελευθερία στην Έκφραση

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να μιλάνε ελεύθερα, να μοιράζονται τις απόψεις τους, να προωθούν τον ανοιχτό διάλογο. Αυτή η δημιουργική ελευθερία οδηγεί σε νέες φωνές, μορφές και δυνατότητες.

Ελευθερία στην Πληροφορίες

Πιστεύουμε ότι όλοι θα πρέπει να έχουν εύκολη, ανοιχτή πρόσβαση σε πληροφορίες και ότι το βίντεο αποτελεί ένα ισχυρό μέσο εκπαίδευσης, κατανόησης και καταγραφής μεγάλων και μικρών παγκόσμιων γεγονότων.

Ελευθερία στην Ευκαιρία

Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν ευκαιρία να τους ανακαλύπτει ο κόσμος, να ασχολούνται επαγγελματικά και να πετυχαίνουν με τους δικούς τους όρους και αυτοί οι άνθρωποι συλλογικά, και όχι μεμονωμένα άτομα, να αποφασίζουν για τις τάσεις.

Ελευθερία να Ανήκεις

Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν κοινότητες υποστήριξης, να σπάνε τους φραγμούς, να ξεπερνούν τα όρια και να ενώνονται για τα κοινά τους ενδιαφέροντα και πάθη.

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας

Πρωτοβουλίες για κοινωνικό αντίκτυπο

Συνεργάτες

Για να δείτε πώς χρησιμοποιούν το YouTube οι δημιουργοί που έχουν αντίκτυπο, εγγραφείτε στο κανάλι μας.