Haluatko vaikuttaa laajemmin? Me voimme auttaa.

YouTuben parhaat tarinankertojat opastavat YouTube Creator Academyn verkkokursseilla uudenlaiseen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Viisi perusasiaa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen YouTubessa

Jaettavuus

Varmista, että ihmiset jakavat videoitasi tukijaverkostollesi. Kerro tarinasi helpoimmalla mahdollisella tavalla, niin ihmiset samaistuvat siihen. Käsittele ajankohtaisia aiheita ja tuo tarinassasi esiin jotain, jolla on käytännöllistä arvoa.

Löydettävyys

Varmista, että videosi nousee hakutulosten kärkeen. Käsittele trendaavia aiheita ja luo aina ajankohtaista sisältöä, kuten ohjeita ja opasvideoita. Kun jokin aihe nousee suosituksi, videosi näkyy tällöin kyseiseen aiheeseen liittyvänä videona.

Yhdenmukaisuus

Kun postaat videoita usein ja säännöllisesti, viestisi pysyy kanavasi sisällöstä pitävän yleisön mielessä. Yhtenäinen videoiden muoto, aihe ja oma tyyli auttavat saamaan uskollisia tilaajia, jotka tulevat etsimään yhä uusia tapoja tukea ajamaasi asiaa.

Yhteisö

Keskustele katsojiesi kanssa. Puhuttele videoissasi yleisöä suoraan ja kysy katsojilta kysymyksiä. Voit esimerkiksi pyytää heitä kertomaan ideoitaan tai kokemuksiaan kommenttiosiossa ja käsitellä kommenteissa esiin tulleita aiheita myöhemmissä videoissa.

Pysyvyys

Säilytä yleisösi kiinnostus luomalla helposti toisinnettavien videoiden sarja. Näyttävät videot voivat lisätä kanavasi liikennettä, mutta tärkeimpiä projektejasi varten kannattaa myös tehdä helpommin toteutettavia videoita yleisön mielenkiinnon säilyttämiseksi.

poster-most-shocking-second-a-day-video.jpg
poster-sochi-2014.jpg
poster-greenwash.jpg
poster-african-men.jpg
poster-leeza.jpg

Opi yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta YouTube Creator Academyssa

Muita työkaluja ja resursseja

YouTube Giving

YouTuben rahankeräystyökalujen avulla katsojat voivat tehdä lahjoituksia järjestöllesi tai kohteellesi suoraan videoistasi.

Interaktiivisia videoita

Voit ohjata katsojia kampanjan ulkoisille laskeutumissivuille erityisillä linkkikorteilla, joihin voit lisätä linkkejä mihin tahansa URL-osoitteisiin.

Pääsy YouTube Spaces -tiloihin

Opi, miten voit olla yhteydessä muihin sisällöntuottajiin, koe unohtumattomia elämyksiä ja hyödynnä tarjoamiamme videoiden tuotantotyökaluja ja teknologiaa jossakin YouTuben kymmenestä sisällöntuottajien studiosta, joita on eri puolilla maailmaa. Studioiden käyttöä koskevat tietyt rajoitukset.

Google järjestöille ‑työkalut

Hyödynnä tehokkaita työkaluja, kuten G Suitea järjestöille, Google Ad Grants ‑avustuksia ja paljon muuta.

Tilaa kanavamme ja katso, miten muut sisällöntuottajat käyttävät YouTubea vaikuttaakseen.