Küldetésed a nagyobb társadalmi hatás elérése. A YouTube segíthet.
Csatlakozz!
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

Tegyünk több jót együtt!

A kezdetektől fogva hittünk abban, hogy a videós történetmesélés révén változásokat érhetünk el. A történetek segítenek mélyen elköteleződni egy ügy iránt, valamint elegendő ismerettel látnak el ahhoz, hogy cselekedni tudjunk a fontos kérdésekben. A YouTube az a hely, ahol megtalálhatod a közönséget, bevonhatod a közösség tagjait, valamint hatást érhetsz el online és offline egyaránt. A kedvező társadalmi változások létrehozása iránt elkötelezett személyek és szervezetek számára ez a megfelelő hely.

Érd el a globális közönséget!

Érd el a globális közönséget!

Minden hónapban 1,5 milliárd ember látogat el a YouTube-ra. Más szóval minden ötödik ember az egész világon. Hívd fel a figyelmet az általad képviselt ügyre: oszd meg a világ legnagyobb nézőközönségével.

Kelts együttérzést!

Kelts együttérzést!

A videós történetmesélés a YouTube-on együttérzést kelt ügyed iránt – ez az első fontos lépés ahhoz, hogy a közösségedet alkotó emberek elkezdjenek cselekedni.

Vonj be új támogatókat!

Vonj be új támogatókat!

Akár arra van szükséged, hogy pénzt gyűjts, akár arra, hogy információkat terjessz, a YouTube hatékony eszközöket és erőforrásokat bocsát rendelkezésre ahhoz, hogy bevond a támogatók következő nemzedékét küldetésedbe.

További információ

Nézd meg, hogyan jönnek létre a társadalmi hatások!

Tallózás a videók között

Válj társadalmi hatást gyakorló alkotóvá még ma!

Olyan hatékony eszközök állnak rendelkezésedre, amelyekkel többekhez juttathatod el az üzenetedet, továbbá más társadalmi újítóktól megtanulhatod, hogyan érhetsz el még nagyobb hatást a YouTube-videók segítségével.

Légy Te is a részese!

Ha látni szeretnéd, hogyan használják a YouTube-ot a társadalmi hatást gyakorló alkotók, iratkozz fel csatornánkra.