Segítünk, hogy Impact Creator, azaz társadalmi hatást gyakorló alkotó válhasson belőled.

Célunk a YouTube méretének, technológiájának és tehetségének kiaknázásával olyan mozgalmak indítása és fenntartása, amelyek jelentős társadalmi változásokat hoznak.

Értékeink négy alapvető szabadságjogon alapulnak, amelyek meghatározzák, hogy kik vagyunk.

Szabad Véleménynyilvánítás

Hisszük, hogy mindenki számára lehetővé kell tenni, hogy szabadon beszélhessen, megoszthassa a véleményét, és hogy nyílt párbeszédet folytathasson másokkal. Ezenkívül úgy gondoljuk, hogy az alkotó szabadság új hangokat, formákat és lehetőségeket teremt.

Szabad Tájékozódás

Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek biztosítani kell az információkhoz való könnyű és szabad hozzáférést, és hogy a videó hatékony eszköz az oktatáshoz, a kölcsönös megértés előmozdításához, valamint a világban zajló kis és nagy események dokumentálásához.

Szabad Lehetőségek

Úgy hisszük, hogy mindenkinek esélyt kell adni arra, hogy felfedezzék, hogy felépíthesse saját vállalkozását, és hogy a saját módján érjen el sikert, továbbá hogy az emberek – és ne „kapuőrök” – döntsék el, mi népszerű és mi nem.

Szabad Másokhoz tartozás

Hiszünk abban, hogy mindenki számára lehetővé kell tenni, hogy támogató közösségekre találjon, hogy ledöntse a korlátokat, átlépje a határokat, és hogy a közös érdeklődés és szenvedély mentén összegyűljön.

Társadalmi hatást kifejtő kezdeményezéseink.

Partnerek

Ha látni szeretnéd, hogyan használják a YouTube-ot a társadalmi hatást gyakorló alkotók, iratkozz fel csatornánkra.