Aan de slag
Je wilt meer impact hebben. YouTube kan je daarbij helpen.
Doe mee
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

Samen kunnen we nog meer goeds doen.

We hebben altijd geloofd dat je met storytelling in video's een verschil kunt maken. Storytelling zorgt ervoor dat kijkers zich nauw betrokken voelen bij een goed doel en over de kennis beschikken om in actie te komen. YouTube is de perfecte plek om publiek te vinden, een community in beweging te brengen en het verschil te maken, zowel online als offline. Personen en organisaties die voor positieve maatschappelijke veranderingen willen zorgen, zijn hier op de juiste plek.

Bereik een internationaal publiek.

Bereik een internationaal publiek.

Elke maand bezoeken 1,5 miljard mensen YouTube. Dat komt overeen met een op de vijf mensen wereldwijd. Vergroot je bereik door je boodschap met het grootste kijkerspubliek ter wereld te delen.

Stimuleer empathie

Stimuleer empathie

Met storytelling in video's op YouTube genereer je steun voor jouw doel. Dat is de eerste belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je community actie onderneemt.

Werf nieuwe supporters.

Werf nieuwe supporters.

Of je nu geld wilt ophalen of je boodschap wilt verspreiden, YouTube biedt krachtige tools en bronnen waarmee je de volgende generatie supporters bij je missie betrekt.

Meer informatie

Zie hoe maatschappelijk betrokken creators te werk gaan

Meer informatie

Word een videomaker met impact

Krijg toegang tot krachtige tools waarmee je je boodschap verder kunt verspreiden en leer van andere maatschappelijke vernieuwers die de kracht van YouTube-video's gebruiken om een grotere impact te realiseren.

Kom in actie

Abonneer je op ons kanaal en zie hoe maatschappelijk betrokken creators YouTube gebruiken.