We helpen je een videomaker met impact te worden

YouTube is enorm populair, zit vol technologie en barst van het talent. Met die elementen willen we sociale bewegingen stimuleren en in stand houden die tot meetbare maatschappelijke verandering leiden. Dat is onze missie.

Onze waarden zijn gebaseerd op vier basisvrijheden die bepalen wie wij zijn.

Vrijheid van meningsuiting

Wij vinden dat mensen vrijuit moeten kunnen spreken en een open dialoog moeten kunnen aangaan, en dat creatieve vrijheid tot nieuwe uitdrukkingsvormen, denkwijzen en mogelijkheden leidt.

Vrijheid van informatie

Wij vinden dat iedereen eenvoudig en ongehinderd toegang tot informatie moet hebben en dat video een krachtig hulpmiddel is voor educatie, het vergroten van onderling begrip en het vastleggen van de grote en kleine gebeurtenissen die overal ter wereld plaatsvinden.

Vrijheid van kansen te benutten

Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te worden ontdekt, een onderneming op te bouwen en te slagen op zijn eigen manier, en dat door het publiek – niet door de hoeders van de gevestigde orde – wordt bepaald wat populair is.

Vrijheid om je thuis te voelen

Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om behulpzame community's te vinden, barrières te overwinnen, grenzen te verleggen en interesses en passies met anderen te delen.

Onze maatschappelijke initiatieven

Partners

Abonneer je op ons kanaal en zie hoe maatschappelijk betrokken creators YouTube gebruiken.