Du har som mål å gjøre en større forskjell. Med YouTube kan du oppnå dette.
Finn ut hvordan
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

La oss utrette noe godt sammen.

Helt fra begynnelsen har vi hatt tro på video som medium for å fortelle historier og utgjøre en forskjell. Videoer skaper engasjement og gir oss kunnskap om hvordan vi kan bidra til sakene vi bryr oss om. YouTube er stedet der du kan finne et publikum, bli med i et fellesskap og utgjøre en forskjell – både på og utenfor nettet. Mennesker og organisasjoner som er opptatt av å skape positive sosiale endringer, hører til her.

Nå ut til et globalt publikum.

Nå ut til et globalt publikum.

1,5 milliarder mennesker bruker YouTube hver måned. Det tilsvarer hver femte person i verden. Nå ut til flere med budskapet ditt ved å dele det med det største publikumet i verden.

Øk empatien.

Øk empatien.

Ved å lage videoer på YouTube kan du fortelle historier og skape forståelse for hjertesaken din, noe som er det første steget mot å få andre til å engasjere seg.

Få flere med på laget.

Få flere med på laget.

YouTube har de virkningsfulle verktøyene og ressursene du trenger for å engasjere neste generasjon støttespillere i kampsaken din – enten du trenger hjelp til å samle inn penger eller skape bevissthet.

Finn ut mer

Se sosialt engasjement i praksis.

Bla gjennom videoer

Bli en sosialt engasjert skaper i dag.

Få tilgang til nyttige verktøy du kan bruke for å nå ut til flere med budskapet ditt, og lær av andre nyskapende aktører som bruker YouTube-videoer for å utgjøre en større forskjell.

Involver deg

Abonner på kanalen vår for å se hvordan sosialt engasjerte skapere bruker YouTube.