Gi en jente utdanning. Styrk en nasjon.

Bare én av 100 jenter i India fullfører videregående skole.1 Å utdanne jenter er den viktigste investeringen India kan gjøre for fremtiden. Vi har gått sammen med YouTube-skapere om å øke oppmerksomheten rundt dette.

Tal jentenes sak ved å støtte disse organisasjonene.

UNICEF

UNICEF jobber på noen av verdens mest krevende steder for å nå frem til barna som stiller aller svakest. For å redde livene deres. For å forsvare rettighetene deres. For å hjelpe dem med å nå potensialet sitt.

I 190 land og områder jobber vi hver dag for hvert eneste barn, for å skape en bedre verden for alle.

Og vi gir oss aldri.

Doner og finn ut mer
Girl Effect

Vi er en kreativ ideell organisasjon som jobber med å gi jenter ferdighetene de trenger for å skape endring i livene sine. Vi ble grunnlagt av Nike Foundation og består av eksperter innen medie-, teknologi- og merkevareutvikling samt internasjonal utvikling. Dette gir oss en unik sammensetning av ferdigheter som vi bruker til å løse globale problemer på en helt egen måte.

Vi jobber over hele verden, på steder der jenter er sårbare og marginalisert. Vi skaper innhold som unge mennesker elsker, og som de kan samhandle med. Alt leveres gjennom medie- og mobilteknologien de bruker hver eneste dag – fra apper der de kan utvikle ferdigheter, til TV-dramaer som tar opp viktige spørsmål, og magasiner skrevet av jenter.

Doner og finn ut mer
Malala Fund

For Malala Fund er målet at alle jenter over hele verden skal kunne lære og lede uten frykt.

Doner og finn ut mer
Video Volunteers

Video Volunteers (VV) jobber med å skape et alternativt medielandskap der tusenvis av mennesker i slummer og landsbyer over hele verden produserer videoinnhold av høy kvalitet for å skape bevissthet og endring i lokalsamfunnene sine.

Vi lager bærekraftige modeller for lokaleide medier, og utarbeider opplæringsprogrammer som gir lokalsamfunnene ferdighetene de trenger for å drive dem – journalistikk, kritisk tenkning og kreativitet.

Doner og finn ut mer

Abonner på kanalen vår for å se hvordan sosialt engasjerte skapere bruker YouTube.