Misiunea ta este să ai un impact mai mare. YouTube te poate ajuta.
Alătură-te
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

Hai să facem mai mult bine împreună.

De la început, am crezut mereu în puterea povestirilor video de a avea un impact în lume. Ne ajută să creăm o legătură profundă față de o cauză și ne oferă cunoștințele necesare pentru a lua măsuri în privința problemelor de care ne pasă. YouTube este locul în care poți să găsești un public, să te alături unei comunități și să ai un impact, online și offline. Prin urmare, este ideal pentru oamenii și organizațiile care s-au angajat să aibă un impact social pozitiv.

Adresează-te unui public global.

Adresează-te unui public global.

1,5 miliarde de utilizatori accesează YouTube în fiecare lună. Adică unul din cinci oameni din întreaga lume. Amplifică-ți cauza transmițând-o celui mai mare public din lume.

Generează empatie.

Generează empatie.

Povestirile video de pe YouTube stârnesc empatie față de cauza ta și reprezintă primul pas important în a determina membrii comunității tale să acționeze.

Interacționează cu susținătorii noi.

Interacționează cu susținătorii noi.

Fie că ai nevoie de ajutor ca să strângi bani, fie ca să răspândești vestea, YouTube oferă instrumente și resurse utile pentru a capta atenția generației următoare de susținători implicați în misiunea ta.

Află mai multe

Vizionează exemple de impact social.

Răsfoiește videoclipurile

Fii astăzi un creator de impact.

Accesează instrumente utile care-ți distribuie mesajul și învață de la alți inovatori sociali care folosesc puterea videoclipurilor YouTube pentru a avea un impact mai mare.

Implică-te

Abonează-te la canalul nostru pentru a vedea modul în care creatorii de impact folosesc YouTube.