Vrei să creezi un impact mai mare? Noi te putem ajuta.

Află mai multe de la cei mai buni povestitori de pe YouTube cu ajutorul cursurilor online concepute pentru inovatorii cu impact social, de la prietenii noștri de la Academia creatorilor YouTube.

5 noțiuni fundamentale pentru impactul social pe YouTube

Grad de distribuire

Asigură-te că spectatorii distribuie videoclipurile tale unei rețele de susținători. Captează atenția spunând povești în cel mai accesibil mod posibil. Abordează subiecte de actualitate incluzând în poveste ceva despre care discută toată lumea. Și oferă valoare practică în poveste.

Grad de descoperire

Asigură-te că videoclipul apare printre primele rezultate de căutare. Concepe-ți povestea într-un mod care face referire la subiecte populare și la conținut de interes permanent, cum ar fi videoclipuri instructive și tutoriale. Astfel, atunci când subiectele populare creează trafic crescut la site, videoclipul tău poate fi găsit ca „videoclip similar”.

Consecvență

Dacă postezi frecvent și regulat videoclipuri, ajuți spectatorii care-ți apreciază conținutul să rămână la curent cu noutățile legate de cauza ta. Dacă formatul, subiectul și/sau stilul rămân neschimbate în videoclipurile tale, poți să dezvolți o bază fidelă de abonați care caută mai multe moduri pentru a-ți susține misiunea.

Comunitate

Începe un dialog cu o comunitate de spectatori. În videoclipurile tale, vorbește-le direct spectatorilor și adresează-le întrebări. De exemplu, cere-le să răspundă în comentarii cu propriile idei sau experiențe și folosește respectivele răspunsuri în videoclipurile viitoare.

Durabilitate

Menține atenția publicului creând o serie ușor de repetat. Videoclipurile de mare impact pot genera mult trafic la canal, dar este recomandat să-ți susții proiectele majore cu alte videoclipuri mai ușor de creat, care pot menține atenția publicului între inițiative mai mari.

poster-most-shocking-second-a-day-video.jpg
poster-sochi-2014.jpg
poster-greenwash.jpg
poster-african-men.jpg
poster-leeza.jpg

Lecții despre impactul social de la Academia creatorilor YouTube

Alte instrumente și resurse

YouTube Giving

Cu instrumentele incorporate pentru strângerea de fonduri, spectatorii pot dona organizației sau cauzei tale direct din videoclipul de pe YouTube.

Videoclipuri interactive

Direcționează spectatorii către paginile de destinație ale campaniei externe folosind carduri speciale cu linkuri către orice locație, cu care poți să creezi un link către orice adresă URL.

Acces la YouTube Spaces

Află cum să intri în legătură cu creatorii, să creezi experiențe memorabile și să profiți de instrumentele și tehnologiile de producție video de la oricare dintre cele zece studiouri de creație YouTube din întreaga lume. Se aplică anumite limitări.

Instrumente Google pentru organizații nonprofit

Profită de instrumente eficiente precum G Suite for Nonprofits, Google Ad Grants și multe altele.

Abonează-te la canalul nostru pentru a vedea modul în care creatorii de impact folosesc YouTube.