Izkoristite moč YouTuba in razširite svoja prizadevanja.

Oglejte si, kako YouTube prispeva k družbenim spremembam.

Nagovorite naslednjo generacijo.

YouTube doseže več oseb, starih od 18 do 34 let, kot katera koli kabelska televizija v Združenih državah. V čast nam je, da nas obiskuje najvplivnejše občinstvo na svetu in se z nami uči, smeji ter išče navdih.

Dosezite več kot milijardo aktivnih uporabnikov.

YouTube aktivno uporablja skoraj tretjina ljudi z internetnim dostopom. To pomeni, da si lahko vsak mesec 1,5 milijarde uporabnikov ogleda vašo zgodbo in prispeva k vašemu cilju. Ponosni smo, da smo resnično globalni: YouTube je v več kot 90 državah uvedel lokalne različice v 76 različnih jezikih.

Poskrbite, da bo vaše sporočilo slišano.

YouTube je kraj, kjer si obiskovalci vsak dan ogledajo največ videa. Naši uporabniki gledajo YouTube povprečno uro na dan samo v mobilnih napravah. Svoje sporočilo o družbenih spremembah prenesite naprej na povsem novi ravni.

Spodbudite dejanja.

Z videom se lahko na učinkovit način povezujete z gledalci in jih motivirate. Pripravili smo preprosto razumljiva izobraževanja za ustvarjanje videoposnetkov, ki se gledalcev dotaknejo na čustveni ravni in jih spodbudijo k dejanjem.

Naše vrednote

Svoboda izražanja

Menimo, da bi vsi morali imeti priložnost govoriti svobodno, izmenjevati mnenja, negovati odprte dialoge in da ustvarjalna svoboda prinaša nove glasove, oblike in možnosti.

Svoboda Informacije

Menimo, da bi vsi morali imeti preprost in neomejen dostop do informacij ter da je video odlično sredstvo za izobraževanje, razumevanje ter dokumentiranje velikih in majhnih svetovnih dogodkov.

Svoboda Priložnost

Menimo, da bi vsi morali imeti priložnost, da nas odkrijejo, da ustvarimo podjetje in uspemo pod lastnimi pogoji. Prav tako verjamemo, da ljudje, in ne nadzorniki, odločajo, kaj je priljubljeno.

Svoboda pripadati

Menimo, da bi vsi morali imeti priložnost, da poiščemo skupnosti za podporo, podiramo ovire, presegamo meje in se združujemo okoli skupnih zanimanj in strasti.

Spoznajte naše sodelavce

Pobude za družbene spremembe

Partnerji

Če si želite ogledati, kako vplivni ustvarjalci uporabljajo YouTube, se naročite na naš kanal.