Тежите да ваш утицај буде још већи. YouTube може да вам помогне.
Придружите нам се
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

Учинимо више добра заједно.

Од почетка смо веровали да приче испричане видео снимком имају моћ да доведу до промене. Оне нам помажу да осетимо дубљу везу са стварима за које се залажете и пружају нам знање које је потребно да бисмо се ангажовали око проблема. YouTube је место на ком можете да пронађете публику, придружите се заједници и имате утицаја, онлајн и офлајн. Ово је место за особе и организације које су посвећене подстицању позитивних друштвених промена.

Доприте до публике у целом свету.

Доприте до публике у целом свету.

YouTube сваког месеца посети 1,5 милијарда људи. Сваки пети човек на свету. Представите ствар до које вам је стало највећој гледалачкој публици на свету.

Мотивишите на саосећање.

Мотивишите на саосећање.

Причањем приче кроз видео на YouTube-у стварате саосећање за ствари за које се залажете, што је први важан корак ка подстицању људи у вашој заједници да нешто предузму.

Привуците нове присталице.

Привуците нове присталице.

Било да вам је потребна помоћ у прикупљању донација или у разглашавању, YouTube вам даје моћне алатке и ресурсе за допирање до следеће генерације присталица који ће помоћи вашој мисији.

Сазнајте више

Гледајте како се врши утицај на друштво.

Прегледајте видео снимке

Постаните неко ко шири утицај већ данас.

Приступите моћним алаткама које помажу да разгласите своју поруку и учите како остали друштвени иноватори користе моћ YouTube видео снимака за постизање већег утицаја.

Укључите се

Да бисте видели како значајни аутори користе YouTube, пратите наш канал.