Образујте девојчицу. Ојачајте нацију.

Само једна од 100 девојчица уписаних у школу у Индији заврши 12. разред.1 Образовање девојчица је најмоћнија инвестиција Индије у сопствену будућност. Удружујемо се са YouTube ауторима да бисмо скренули пажњу на тај проблем.

Постаните заговорник тако што ћете подржати неку од ових организација.

Уницеф

УНИЦЕФ ради на неким од најгорих места на свету да би допро до најугроженије деце. Да би им спасао животе. Да би им заштитио права. Да би им помогао да остваре свој потенцијал.

Радимо у 190 земаља и територија, за свако дете, свуда, сваки дан, да бисмо створили бољи свет за све.

И не одустајемо, никад.

Донирајте и сазнајте више
Girl Effect

Ми смо креативна непрофитна организација која омогућава девојкама да мењају своје животе. Основала нас је фондација Nike Foundation. Ми смо стручњаци за медије, технологије, брендове и међународни развој: користимо јединствени микс способности за решавање глобалних проблема на другачији начин.

Радимо широм света на местима на којима су девојке маргинализоване и угрожене. Стварамо за младе особе, на начине које воле и са којима ступају у интеракцију. Све то испоручујемо кроз медије и мобилне технологије које користе свакодневно – од апликација за стицање вештина, преко ТВ драма које истражују највеће проблеме до часописа које пишу девојке.

Донирајте и сазнајте више
Фонд Malala

Фонд Malala ради на стварању света у ком све девојке могу да уче и предводе без страха.

Донирајте и сазнајте више
Video Volunteers

Организација Video Volunteers (VV) ради на стварању алтернативног медијског пејзажа у којем хиљаде људи широм света, из села и картонских насеља, праве видео садржај високог квалитета који повећава обавештеност у заједницама и подстиче их да реагују.

Правимо моделе одрживих медија у локалном власништву и осмишљамо програме обуке који заједницама пружају новинарство, креативно размишљање и креативне способности.

Донирајте и сазнајте више

Да бисте видели како значајни аутори користе YouTube, пратите наш канал.