Искористите снагу YouTube-а да нагласите своју ствар.

Погледајте како YouTube мења ствари.

Обратите се следећој генерацији.

YouTube досеже до више људи узраста од 18 до 34 године него иједна кабловска мрежа у САД. Част нам је што смо одредиште на које најутицајнија публика на свету сваки дан долази да би учила, смејала се и добијала инспирацију.

Добијте приступ до више од милијарду активних корисника.

Скоро трећина свих људи на интернету активно користи YouTube. То је 1,5 милијарди људи који се пријаве сваког месеца и који би могли да буду публика која гледа вашу причу и заинтересује се за вашу мисију. Поносни смо што смо глобални: YouTube има локалне верзије у преко 90 земаља, на укупно 76 језика.

Нека ваша порука допре до људи.

YouTube је место на којем се сваког дана гледа највећи број видео снимака. У просеку, наши гледаоци проведу више од сат времена дневно гледајући YouTube само на мобилним уређајима. Пренесите поруку о друштвеној промени на потпуно новом нивоу.

Подстакните акцију.

Видео је моћна алатка за повезивање са публиком и мотивисање. Помажемо вам да постанете ефикаснији наратор за утицај на друштво нудећи вам једноставне лекције о томе како да правите видео снимке који се повезују са публиком на емотивном нивоу и подстичу је на акцију.

Наше вредности

Слобода изражавања

Сматрамо да свакоме мора да буде дозвољено да говори слободно, да размењује ставове, да негује отворен разговор и да креативна слобода води ка новим гласовима, новим форматима и новим могућностима.

Слобода Информације

Сматрамо да свако треба да има лак и отворен приступ информацијама и да је видео моћно средство образовања, изградње разумевања и документовања важних и мање важних догађаја у свету.

Слобода Могућност

Сматрамо да свако треба да има прилику да буде откривен, да буде сам свој газда и да успе у свом послу према својим условима и да људи – а не тамо неки шефови – одлучују шта је популарно.

Слобода припадања

Сматрамо да би сваком требало да буде могуће да нађе заједнице које га подржавају, да руши баријере, превазилази границе и да се са другима окупља око заједничких интереса и ствари које воли.

Упознајте наше сараднике

Иницијативе за друштвени утицај

Партнери

Да бисте видели како значајни аутори користе YouTube, пратите наш канал.