Låt en flicka gå i skolan. Hjälp ett helt land.

Bara en av 100 flickor som går i skolan i Indien slutför tolfte klass.1 Utbildning av flickor är den viktigaste investeringen Indien kan göra i sin framtid. Vi samarbetar med YouTube-innehållsskapare för att lyfta fram den här frågan.

Bli en förespråkare genom att stötta de här organisationerna.

unicef

UNICEF finns i några av världens mest utsatta områden, för att hjälpa de barn som har det svårast. För att rädda deras liv. För att försvara deras rättigheter. För att hjälpa dem uppnå sin fulla potential.

I 190 länder och regioner kämpar vi för alla barns rättigheter, och på så sätt skapar vi en bättre värld för alla.

Vi ger aldrig upp.

Donera och läs mer
Girl Effect

Vi är en kreativ ideell organisation som hjälper tjejer att förändra sina liv. Organisationen startades av Nike Foundation och utgörs av experter inom media, teknik, varumärkesutveckling och internationell utveckling – en unik blandning av kunskaper som används för att hitta nya lösningar på globala problem.

Vi finns runtom i världen på platser där tjejer marginaliseras och är speciellt utsatta. Vi skapar för unga människor på sätt de gillar och kan interagera med. Allt förmedlas via media och mobilteknik som de använder varje dag – det kan vara allt från appar som bygger upp kunskap och tv-serier som tar upp viktiga ämnen till tidskrifter skrivna av tjejer.

Donera och läs mer
Malala Fund

Malala Fund vill skapa en värld där alla tjejer kan utbilda sig och leda utan att behöva vara rädda.

Donera och läs mer
Video Volunteers

Video Volunteers (VV) vill skapa ett alternativt medielandskap där tusentals människor runtom i världen, i slumområden och byar, producerar högkvalitativt videoinnehåll som informerar och inspirerar till handling.

Vi skapar modeller för hållbara och lokalt ägda medier och utvecklar träningsprogram för journalistik, kritiskt tänkande och kreativa färdigheter så att lokala grupper får den kunskap som krävs för att driva dem.

Donera och läs mer

Prenumerera på vår kanal om du vill se hur innehållsskapare i Impact Lab använder YouTube.