Educă o fată. Ajută o națiune.

Doar una din 100 de fete înmatriculate la școală în India termină clasa a XII-a.1 Educarea fetelor este cea mai importantă investiție pe care India o poate face în propriul viitor. Colaborăm cu creatori YouTube pentru a scoate în evidență această problemă.

Răspândește mesajul susținând următoarele organizații.

unicef

UNICEF își desfășoară activitatea în unele dintre cele mai dificile regiuni ale lumii, pentru a-i ajuta pe cei mai dezavantajați copii din lume. Pentru a le salva viețile. Pentru a le proteja drepturile. Pentru a-i ajuta să-și atingă potențialul.

În peste 190 de țări și teritorii, lucrăm pentru a ajuta fiecare copil, pretutindeni și în fiecare zi, astfel încât să creăm o lume mai bună pentru toți.

Și nu ne dăm niciodată bătuți.

Donează și află mai multe
Girl Effect

Suntem o organizație nonprofit creativă care ajută fetele să-și schimbe viețile. Inițiată de Nike Foundation, organizația noastră este formată din experți în media, tehnologie, dezvoltarea mărcii și dezvoltare internațională: o combinație unică de aptitudini pe care le folosim pentru a soluționa probleme globale într-un mod nou.

Ne desfășurăm activitatea la nivel global, în locurile în care fetele sunt marginalizate și vulnerabile. Creăm conținut pentru tinere în moduri pe care le apreciază și cu care le este ușor să interacționeze. Totul este difuzat prin tehnologiile media și mobile pe care le folosesc zilnic: de la aplicații de dezvoltare a aptitudinilor, la drame TV care explorează probleme importante și la reviste scrise de fete.

Donează și află mai multe
Malala Fund

Malala Fund încearcă să contribuie la o lume în care toate fetele pot să învețe și să se facă auzite fără teamă.

Donează și află mai multe
Video Volunteers

Video Volunteers (VV) încearcă să creeze un peisaj media alternativ în care mii de oameni din întreaga lume, care trăiesc în mahalale și la sat, pot să producă conținut video de înaltă calitate care crește gradul de cunoaștere în rândul comunităților și le încurajează să acționeze.

Creăm modele de conținut media durabil și deținut local și dezvoltăm programe educative care le oferă comunităților aptitudinile necesare în jurnalism, gândire critică și gândire creativă.

Donează și află mai multe

Abonează-te la canalul nostru pentru a vedea modul în care creatorii de impact folosesc YouTube.