Vols que el teu missatge arribi a més gent. YouTube et pot ajudar.
Uneix-t'hi
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

Col·laborem junts per una bona causa.

Des que vam començar, sempre hem cregut en el poder dels vídeos per explicar històries i contribuir al canvi. Els vídeos ens ajuden a connectar amb una causa i ens proporcionen la informació que ens cal per passar a l'acció. A YouTube no només hi trobaràs el públic, també podràs unir-te a una comunitat i generar impacte, tant en línia com al carrer. La gent i les organitzacions que volen generar un canvi social positiu aquí hi tenen casa seva.

Arriba a un públic global.

Arriba a un públic global.

Cada mes, visiten YouTube mil milions i mig de persones, que equivalen a una cinquena part de la població mundial. Aprofita el públic més ampli del món per difondre la teva causa.

Fomenta l'empatia

Fomenta l'empatia

Explicar històries mitjançant vídeos a YouTube genera empatia per la teva causa. Aquest és el primer pas perquè la gent de la teva comunitat passi a l'acció.

Aconsegueix nous col·laboradors.

Aconsegueix nous col·laboradors.

Ja sigui perquè necessites ajuda per recaptar diners o fer córrer la veu, YouTube et proporciona una sèrie d'eines i recursos molt útils per arribar als teus futurs col·laboradors.

Més informació

Sigues testimoni de l'impacte social en acció.

Explora vídeos

Converteix-te en un creador influent avui mateix.

Gaudeix d'eines molt útils que t'ajudaran a fer arribar el teu missatge a més gent i descobreix com pots aprofitar el potencial dels vídeos de YouTube per generar un impacte més gran de la mà d'altres innovadors socials.

Participa-hi

Per saber com fan servir YouTube els creadors que generen més impacte, subscriu-te al nostre canal.