Vols generar més impacte? Podem ajudar-te.

Aprèn amb els millors narradors de YouTube fent cursos en línia dissenyats per a pioners en l'impacte social, dels nostres amics de l'Acadèmia de creadors de YouTube.

Cinc claus per generar impacte social a YouTube

Facilitat per compartir

Aconsegueix que els espectadors tinguin ganes de compartir els teus vídeos amb una xarxa de seguidors. Sigues proper: explica la teva història de la manera més accessible possible. Sigues actual: inclou en la teva història algun tema que estigui en boca de tothom. Sigues útil: inclou-hi una aportació pràctica.

Visibilitat

Comprova que el teu vídeo escali posicions fins que es mostri a la part superior dels resultats de la cerca. Dissenya la teva història de manera que puguis tractar temes actuals i crear contingut perdurable, com ara donant-li un format d'instruccions o de tutorial. D'aquesta manera, quan els temes populars augmentin les visites al lloc web, el teu vídeo es mostrarà com a "vídeo relacionat".

Coherència

Publicar vídeos sovint i amb regularitat és una bona manera d'aconseguir que els espectadors a qui els agrada el contingut que penges es comprometin amb la teva causa. Fer servir un format, un tema o una personalitat coherents als teus vídeos t'ajudarà a crear una base fidel de subscriptors amb un compromís continuat amb la teva missió.

Comunitat

Inicia un diàleg amb una comunitat d'espectadors. Als teus vídeos, parla directament al públic i fes-li preguntes. Per exemple, demana als espectadors que responguin amb les seves idees o experiències a la secció de comentaris i fes servir les respostes en vídeos posteriors.

Sostenibilitat

Mantén l'interès del públic creant una sèrie que es pugui repetir fàcilment. Els vídeos espectaculars generen molt tràfic al teu canal, però et recomanem que els complementis amb altres vídeos més fàcils de fer per mantenir l'atenció del públic mentre no penges el següent gran projecte.

poster-most-shocking-second-a-day-video.jpg
poster-sochi-2014.jpg
poster-greenwash.jpg
poster-african-men.jpg
poster-leeza.jpg

Lliçons sobre impacte social de l'Acadèmia de creadors de YouTube

Altres eines i recursos

YouTube Giving

Amb les nostres eines de recaptació de fons integrades, els espectadors poden fer donacions a la teva organització directament des del teu vídeo de YouTube.

Vídeos interactius

Dirigeix els teus espectadors a les pàgines de destinació de la teva campanya externa amb un tipus especial de targeta que et permet afegir enllaços a qualsevol URL.

Accés a YouTube Spaces

Descobreix com pots connectar amb els creadors, crear experiències memorables i aprofitar els avantatges de les nostres eines i la tecnologia de producció de vídeo en un dels deu estudis de creadors de YouTube d'arreu del món. S'apliquen algunes limitacions.

Eines de Google per a organitzacions sense ànim de lucre

Treu profit d'eines tan útils com G Suite per a organitzacions sense ànim de lucre o Google Ad Grants, entre d'altres.

Per saber com fan servir YouTube els creadors que generen més impacte, subscriu-te al nostre canal.