Aprofita el poder de YouTube per divulgar la teva causa

Descobreix com YouTube marca la diferència.

Adreça't a la nova generació.

YouTube arriba a més usuaris d'entre 18 i 34 anys que cap televisió per cable dels Estats Units. Tenim l'honor de ser el lloc escollit pel públic més influent del món, que cada dia visita la plataforma per aprendre, riure i inspirar-se.

Arriba a més de mil milions d'usuaris actius.

Gairebé un terç dels usuaris d'Internet fan servir YouTube de manera activa. Això significa que, cada mes, 1.500 milions de persones inicien la sessió a YouTube i, per tant, poden veure la teva història i comprometre's amb els teus objectius. És tot un orgull estar presents arreu del planeta: YouTube té versions locals en més de 90 països i està disponible en 76 idiomes.

Que el teu missatge arribi lluny.

YouTube és el lloc on es reprodueixen més vídeos cada dia. Només en dispositius mòbils, els nostres espectadors passen més d'una hora al dia de mitjana mirant vídeos de YouTube. Comunica el teu missatge de canvi social de manera totalment diferent.

Passa a l'acció.

Els vídeos són una eina eficient per connectar amb el públic i motivar-lo. T'ajudem a comunicar de manera més efectiva per tenir ressò en la societat amb lliçons senzilles amb què aprendràs a crear vídeos que et connectin emocionalment amb el teu públic i l'animin a actuar.

Els nostres valors

Llibertat d' expressió

Creiem que les persones haurien de poder parlar lliurement, compartir opinions i fomentar el diàleg obert, i que la llibertat de creació comporta l'aparició de veus, possibilitats i formats nous.

Llibertat d' informació

Creiem que tothom hauria de tenir accés fàcil i obert a la informació i que el vídeo és una eina potent per educar, crear coneixement i documentar allò que passa al món, sigui gran o petit.

Llibertat d' oportunitat

Creiem que tothom hauria de tenir l'oportunitat de ser descobert, de crear un negoci i d'assolir l'èxit a la seva manera, i que haurien de ser les persones les que decideixin què és popular, sense cap intermediari.

Llibertat de pertinença

Creiem que tothom hauria de poder trobar comunitats de suport, trencar barreres, superar límits i compartir interessos i passions amb altres persones.

Coneix els nostres col·laboradors

Iniciatives d'impacte social

Partners

Per saber com fan servir YouTube els creadors que generen més impacte, subscriu-te al nostre canal.