Vil du have større gennemslagskraft? Vi kan hjælpe.

Lær af nogle af de bedste historiefortællere på YouTube med onlinekurser, der er skræddersyet til innovatorer med fokus på social indflydelse fra vores venner på YouTube Creator Academy.

5 grundlæggende forudsætninger for at slå igennem på YouTube

Delbarhed

Sørg for, at folk sender dine videoer videre til et netværk af tilhængere. Fortæl din historie på en ligefrem og vedkommende måde, så folk kan relatere til dig. Tal om et aktuelt emne, som alle taler om i øjeblikket, i din historie. Og lad din video omfatte noget, som har en praktisk værdi.

Synlighed

Sørg for, at din video kommer til tops i søgeresultaterne. Fortæl din historie, så den refererer til populære emner og indhold, der altid er populært, f.eks. instruktionsvideoer og selvstudier. Når populære emner så skaber øget trafik på websitet, kan din video findes som en "relateret video".

Ensartethed

Når du lægger videoer op ofte og på faste tidspunkter, kan du lettere engagere dine fans i din sag. Et ensartet format, emne og/eller personlighed i dine videoer hjælper dig også med at skaffe loyale abonnenter, som kommer igen, fordi de gerne vil støtte din sag på flere måder.

Fællesskab

Start en samtale med dine seere. Tal direkte til publikum i dine videoer, og stil dem spørgsmål. Bed dem f.eks. om at skrive idéer i kommentarsektionen, og brug svarene i fremtidige videoer.

Gentagelser

Fasthold publikums opmærksomhed ved at skabe en serie, der er nem at gentage. Meget markante og iøjnefaldende videoer kan skabe en masse trafik på din kanal, men det er en god idé at understøtte dine højtprofilerede projekter med andre videoer, der er lettere at producere, og som kan fastholde publikums opmærksomhed mellem de større satsninger.

poster-most-shocking-second-a-day-video.jpg
poster-sochi-2014.jpg
poster-greenwash.jpg
poster-african-men.jpg
poster-leeza.jpg

Kurser i social engagement fra YouTube Creator Academy

Andre værktøjer og ressourcer

YouTube Giving

Med vores indbyggede indsamlingsværktøjer kan dine seere donere til din organisation eller sag direkte fra din video på YouTube.

Interaktive videoer

Før dine seere videre til dine eksterne landingssider med kampagner ved hjælp af særlige kort, der giver dig mulighed for at linke til eksterne webadresser.

Adgang til YouTube Studier

Lær, hvordan du kommer i kontakt med youtubere, få mindeværdige oplevelser, og drag fordel af vores videoproduktionsværktøjer og teknologi i et af de ti YouTube Studier rundt om i verden. Der gælder visse begrænsninger.

Værktøjer fra Google til nonprofitorganisationer

Udnyt effektive værktøjer som f.eks. G Suite til nonprofitorganisationer, Google Ad Grants og mange flere.

Abonnér på vores kanal for at se, hvordan youtubere med indflydelse bruger YouTube.