Kom igång
Du vill göra större skillnad. YouTube kan hjälpa.
Gå med
Trygve Thorson, Doctors Without Borders/Médecins Sans Frontières

Låt oss göra skillnad tillsammans.

Vi har alltid haft tilltro till videoberättandets kraft att påverka. Det hjälper tittarna att känna att de har en stark koppling till ett visst ändamål och tillräckligt med kunskap för att kunna påverka. YouTube är platsen där du kan hitta en publik, engagera en community och göra skillnad, både online och offline. Personer och organisationer som har bestämt sig för att de vill driva positiv social förändring hör hemma här.

Nå en global publik.

Nå en global publik.

1,5 miljarder människor besöker YouTube varje månad. Det motsvarar en femtedel av alla människor i hela världen. Skapa mer uppmärksamhet kring ditt ändamål genom att engagera den största publiken i världen.

Väck medkänsla.

Väck medkänsla.

Videoberättande på YouTube väcker medkänsla för ditt ändamål, vilket är det första viktiga steget mot att få användarna i din community att agera.

Engagera nya stödgivare.

Engagera nya stödgivare.

Oavsett om du behöver hjälp med att samla in pengar eller sprida information har YouTube kraftfulla verktyg och resurser för att få nästa generations välgörare att engagera sig.

Läs mer

Se samhällspåverkan när det händer.

Läs mer

Bli innehållsskapare i Impact Lab redan idag.

Få tillgång till kraftfulla verktyg som förstärker ditt budskap, och lär dig från sociala innovatörer som använder kraften hos YouTube-videor för att påverka mer.

Engagera dig

Prenumerera på vår kanal om du vill se hur innehållsskapare i Impact Lab använder YouTube.